fbpx

Zonnepanelen Sint-Niklaas

Zonnepanelen kopen • Zonnepanelen installateur

U bent hier: Vakmangids > Zonnepanelen kopen > Zonnepanelen Sint-Niklaas

ZONNEPANELEN Sint-Niklaas: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

  GRATIS OFFERTE ZONNEPANELEN KOPEN

  Wilt u zonnepanelen kopen?*

  Hoe oud is uw woning?*

  Uw aansluiting?*

  Wat is uw jaarlijks verbruik?*

  Uw huidige dakbedekking?*

  Oriëntatie van uw dak?*

  Hoeveel personen leven er in de woning?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze installateurs voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Zonnepanelen Sint-Niklaas

  Zonnepanelen kopen? Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede zonnepanelen installateur regio Sint-Niklaas. Wij hebben tal van installateurs uit Sint-Niklaas tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in zonnepanelen plaatsen.

  Zonnepanelen kopen & laten plaatsen.

  Denk u erover om over te stappen op duurzame energie en daarmee uw bijdrage te leveren aan een schonere leefomgeving door het gebruik van zonne-energie? Laat nu zonnepanelen plaatsen en wek uw eigen energie op uit het dagelijkse zonlicht op uw dak.

  Is zonnepanelen kopen nog steeds een goede investering?

  Ja, zonnepanelen kopen blijft een goede investering. De prijs is de afgelopen jaren steeds verder gedaald en het rendement is steeds verder toegenomen. Het rendement hangt grotendeels af van hoeveel panelen u op uw dak kunt plaatsen. Per zonnepaneel heeft u ongeveer 1,5 m2 nodig. Voor een gezin van vier personen worden er idealiter 18 panelen geplaatst, dat is ongeveer 25 tot 30 m2 ruimte.

  De meest geschikte zonnepanelen installateur regio Sint-Niklaas vinden.

  Het zoeken van de meest geschikte zonnepanelen installateur in Sint-Niklaas kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een aannemer kiezen. U wilt een goede vakman vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een bedrijf waarmee u een klik heeft, mensen die u verstaan en kunnen meedenken met u.

  Om de juiste firma in Sint-Niklaas te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

  Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met installateurs uit uw omgeving.

  Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

  ① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
  Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
  ③ Wij brengen u in contact met 3 installateurs uit uw regio.
  ④ Kies vrijblijvend welk bedrijf het beste bij u past.

  ZONNEPANELEN INSTALLATEUR
  Vind via Vakmangids de beste prijs & specialist uit uw regio!

  FAQ

  Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend.

  Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is en dus om een geschikte specialist te vinden.

  Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste firma te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren. 

  Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

  Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen installateurs uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

  Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar installateurs bij u in de buurt.

  Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde installateurs u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

  Kiezen voor een energiezuinige woning:

  Indien u besloten over te gaan op zone-energie zijn een aantal factoren van belang. In de eerste plaats dient u eigenaar van de woning of bedrijfspand te zijn om de installatie te mogen laten plaatsen. Daarnaast is het van belang of het gaat om plat dak of schuin dak en hoe het gelegen is ten opzichte van de zon, aangezien dit de opbrengst van de zonnecollectoren, en daarmee het rendement van de installatie, sterk beïnvloed.

  Plat dak vs. schuin dak

  Een plat dak heeft als voordeel dat er een driehoekige constructie in de gewenste hoek, ten opzichte van de zon, geplaatst kan worden dat zorgt voor een optimaal rendement.

  Voordelen

  1. Het gaat hier over een éénmalige investering met een snelle terugverdientijd.
  2. Het brengt op volgens Test-Aankoop: met een investering van 6.000 euro kunt u na 20 jaar meer dan 20.000 euro op uw bankrekening hebben staan.
  3. Het is niet alleen financieel interessant, maar ook ecologisch.

  Onderhoud

  Zonnecollectoren worden vuil en ze maken zichzelf uiteraard niet proper. Om te blijven profiteren van een optimaal rendement laat u uw installatie best periodiek reinigen. Daarvoor kunt u meestal ook terecht bij uw installatiebedrijf. Zo niet, kunt altijd bij ons terecht voor het opvragen van prijzen voor het reinigen.

  Herstellingen

  Is de productie van uw installatie niet meer optimaal? Zijn er storingen of problemen met uw omvormer? Ook hiervoor kan u terecht bij uw aannemer.

  Leveranciers & merken

  De meest courante merken & leveranciers voor installaties & omvormers zij o.a. LG, Sunergy, Ja Solar, LONGI solar, SMA, SolarEdge, …

  Wat kosten een PV installatie?

  Dat is een lastige vraag. De uiteindelijke prijs zal afhankelijk zijn van het type en aantal panelen dat u laat plaatsen en of uw woning jonger of ouder dan tien jaar is (kortingen, BTW-tarief, etc.). Het aantal personen die leven in de woning zal ook van invloed zijn. Het gaat hierbij dus om maatwerk en we kunnen u dus geen standaard prijzen meegeven. Ruim geschat ligt de prijs van een installatie ergens tussen de 5.500 euro en 12.00 euro.

  Prijzen vergelijken = geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan voor via onze gratis offerteservice.

  Heb ik recht op 6% BTW?

  Bij bepaalde verbouwingswerken en maatregelen om uw woning energiezuiniger te maken, kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.