Voor vakmannen

Vergroot uw online zichtbaarheid. Heeft u nog geen website? Nood aan nieuwe, goedkopere website? Voor slechts €40/maand, zonder verborgen kosten krijgt u van ons een mobielvriendelijke website. Heeft u al een website? Meld uw zaak dan aan op Vakmangids.be en vergroot uw online vindbaarheid voor slechts €20/maand.

Online zichtbaarheid

Anno 2017 zoekt de consument voornamelijk via internet. Wij zorgen dat u gevonden wordt.

Heeft u nog geen website?

Voor slechts €40/maand maken wij uw website en krijgt u een vermelding op Vakmangids.be. Dit is werkelijk een uniek aanbod.

Heeft u al een website?

Registreer uw bedrijf op Vakmangids.be. Voor slechts €20/maand krijgt u meer online zichtbaarheid en extra klanten uit uw regio.

Veel gestelde vragen

Wat zit er allemaal inbegrepen in de prijs?

Voor de prijs van slechts €40/maand moet u zich nergens nog zorgen om maken:


1) Wij bouwen uw website

Wij bouwen uw website (geen kosten vooraf). U moet niet gaan knoeien aan een eigen website. Wij doen alles voor u. Ons motto: “Schoenmaker blijf bij je leest”

2) Mobielvriendelijke website

De website die we voor u bouwen is altijd mobielvriendelijk. D.w.z. dat het webdesign perfect is voor alle aparaten: laptop, pc, smartphone, tablet, ….

3) Gratis vermelding op Vakmangids.be

Aangezien u uw website heeft laten maken door Vakmangids.be, krijgt u op onze website ook automatisch een gratis vermelding voor nog betere online vindbaarheid.

4) Website teksten

Heeft u nog geen teksten? Wij zorgen voor tekst en u corrigeert of vult aan.

5) Aanpassingen achteraf

Wilt u achteraf iets aanpassen aan tekst of foto’s? Stuur maar door en wij doen dit voor u zonder meerkost.

6) Automatische & dagelijkse website backups

Wij maken dagelijks backups van uw website. Waarom? Als uw website zou gehackt worden of er is een ander probleem, dan kunnen we in geen tijd een backup van gisteren terugplaatsen.

7) Beveiliging & updates

Wij zorgen voor de beveiliging van uw website en we zorgen ook automatisch voor de nodige updates van uw website.

8) Onderhoud & gratis support

Daarnaast monitoren wij dagelijks elke website in ons beheer. Zijn er toch problemen met uw website? U moet u hier zelf geen zorgen over maken. Contacteer ons en wij helpen u verder.

9) Domeinnaam & hosting

Uw jaarlijkse domeinnaamregistratie & website hosting zit inbegrepen in de prijs.

Heeft u al een domeinnaam ergens anders staan en wilt u die daar laten staan? Dat kan perfect. De domeinnaam hoeft niet persé bij ons te staan. Ter info: dit geeft wel geen recht op een korting.

10) Email

Heeft u al een mailadres zoals bijvoorbeeld @telenet, @skynet, @gmail, @hotmail, … ? Dan kan u dit mailadres blijven gebruiken.

Er zit standaard geen mailadres inbegrepen in onze hosting. Als u graag eigen mailadressen wilt laten aanmaken door ons, komt dit neer op €5 per maand voor 2 mailadressen van 1 GB. U kan dan bijvoorbeeld een info@mijnwebsite.be laten maken.

Waarom zou ik een website nemen via Vakmangids.be?

Digitalisering is een trend die volop bezig is en zich alleen maar zal blijven doorzetten. Het is gewoon een feit dat consumenten online op zoek gaan naar bedrijven en diensten. Als u geen website heeft, dan verliest u klanten. Zo is het vandaag nu eenmaal.

Vakmangids.be wilt iedere vakman de mogelijkheid geven om een betaalbare manier te profiteren van een professionele website.

Dankzij onze jarenlange ervaring als webdesigners kunnen wij een nieuwe website klaarzetten in enkele uren waardoor de kost van een nieuwe website drastisch goedkoper wordt dan de gemiddelde prijze van 2000 euro en meer dat traditionele webdesignbureau’s vragen.

Daarnaast bouwen wij ook uitsluitend websites voor vakmensen: elektriciens, vloerders, schrijnwerkers, dakwerkers, loodgieters, chauffagisten, stukadoors, ruitenwassers, bouwondernemingen, …. .

Zijn er nog opties die buiten de bundel van €40 vallen?

Ja, hieronder 5 zaken die optioneel zijn:

  1. Extra mailadressen (optioneel omdat u vaak zelf al over een gratis mailadres zal beschikken):
    €5 per maand voor 2 mailadressen van 1 GB.
  2. Een logo maken = é00 euro.
  3. Logo maken in Vector (voor druk op bv. grote doeken): 350 euro.
  4. Naamkaartjes maken = éénmalig 200 euro (excl. kosten om te drukken & leveren. Dat is afhankelijk van de aantallen die u wenst.)
  5. Naast onze standaard websites van €40/maand bieden we u ook de mogelijkheid om voor een website te kiezen met leadgeneratie (va. €150/maand). M.a.w. een website die u extra offerteaanvragen zal opleveren. Zodoende hoeft u niet meer te investeren in dure Google Adwords campagnes of websites waarbij u offertes koopt samen met andere aannemers. Vanaf nu zullen de aanvragen dan via uw eigen website binnenkom, enkel voor u.

Website vindbaarheid in Google? SEO?

Het is natuurlijk van belang dat uw website goed vindbaar is in Google. Wij bouwen uw website altijd volgens de richtlijnen van Google. De broncode van uw website is zo geschreven dat Google hier verliefd op zal worden. Wij zorgen voor on-page SEO. En als uw website klaar is, gaan we deze voor u ook gratis aanmelden bij de index van Google.

Hoe lang duurt het voor mijn nieuwe website is opgeleverd?

Bij de ene gaat dat iets sneller als bij de andere. Denk aan aanleveren van foto’s, corrigeren van teksten, etc. Maar globaal genomen streven we er naar om uw website binnen 1-3 dagen online te plaatsen.

Is er een contractduur?

Voor een vermelding op Vakmangids.be voor €20/maand is er geen contractuur. U kan dit ten alle tijden opzeggen. Voor een website van €40/maand is er een contractduur van 12 maanden. U begrijpt dat wij ook de moeite en tijd nemen om uw website te bouwen. Dat kost ons natuurlijk ook geld. Daarom vragen we dat u minstens gedurende 12 maanden klant blijft bij ons. Daarna wordt onze overeenkomst elke maand stilzwijgend verlengd. M.a.w. na 12 maanden kan u kosteloos opzeggen. Als u tevreden bent, dan blijft u klant zo lang u wenst. Als u uw overeenkomst stopzet, dan wordt de website uiteraard ook stopgezet.

Wat als ik binnen 3 jaar een nieuw design wil?

Als ondernemer moet u ondernemen… het maken en lanceren van een website neemt Vakmangids.be met veel plezier van u over. De websites die wij bouwen zijn steeds state of the art en zijn zo opgebouwd dat ze qua design voor verschillende jaren meekunnen. Wilt u na enkele jaren toch een nieuw design? Dat is perfect mogelijk. Het enige dat we dan vragen is opnieuw een verbintenis van minstens 12 maanden en een éénmalige toeslag van 350 euro voor het extra werk.

Ik wil geen website, maar ik wil wel aansluiten op Vakmangids.be. Kan dat?

Dat kan uiteraard ook voor slechts €20/maand. Dit is zonder contractduur en kan u maandelijks opzeggen. Door uw bedrijf te registeren op Vakmangids.be zal u uw online zichtbaarheid vergroten. U krijgt een eigen bedrijfspagina op onze website met uw contactgegevens op, tekst & uitleg over uw bedrijf, eventueel foto’s die u kan toevoegen en bezoekers kunnen u rechtstreeks contacteren.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle prijzen vermeld op deze website zijn exclusief btw.

INSCHRIJVEN

[contact-form-7 id=”565″]

O.a. deze klanten gingen u al voor…

Hieronder kan u enkele voorbeelden terugvinden van websites die we gemaakt hebben. Allemaal moderne en hedendaagse websites. Elke klant die u op onze website kan terugvinden met een “geverifieerd label” betreft een klant waarvoor wij de website gemaakt hebben.

VerMo Projects - Mechelen
VerMo Projects - Mechelen
Loodgieter Wim - Wijnegem
Loodgieter Wim - Wijnegem
ABGR Dakwerken - Heist-op-den-Berg
ABGR Dakwerken - Heist-op-den-Berg
Alen - Geel
Alen - Geel
Nimax - Herentals
Nimax - Herentals
KP Building - Schoten
KP Building - Schoten
Hersteldienst Eyckerman - Hamme
Hersteldienst Eyckerman - Hamme
Rudy Cuyvers - Mol
Rudy Cuyvers - Mol
RT Construct - Hulshout
RT Construct - Hulshout
ECOWA - Aarschot
ECOWA - Aarschot
D-Klus - Lubbeek
D-Klus - Lubbeek
De Huisschilder - Tienen
De Huisschilder - Tienen
Tom Reymen - Hasselt
Tom Reymen - Hasselt
VP Construct - Gentbrugge
VP Construct - Gentbrugge
Wdewispelaere - Dilbeek
Wdewispelaere - Dilbeek
Tuinen Juwet - Lennik
Tuinen Juwet - Lennik
BK Pro Service - Heusden-Zolder
BK Pro Service - Heusden-Zolder
E-BUILD - Hasselt
E-BUILD - Hasselt
Broekhoven Erik - Beringen
Broekhoven Erik - Beringen
Tuinen Herolds - Limburg
Tuinen Herolds - Limburg
RVZ Concept - Tienen
RVZ Concept - Tienen
PT Uyttendaele - Tienen
PT Uyttendaele - Tienen
Taxi Axi - Leuven
Taxi Axi - Leuven
Paulus - Leuven
Paulus - Leuven

[wp-review]