fbpx

Rolluiken

U bent hier: Vakmangids > Rolluiken kopen – Rolluiken herstellen

ROLLUIKEN: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

  OFFERTE ROLLUIKEN

  Waarvoor wilt u een aanvraag doen?*

  Bediening?*

  Aantal rolluiken dat geplaatst moet worden?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijving + gewenste afmetingen (ongeveer)?*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om u zo snel mogelijk een prijsindicatie door te sturen.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Rolluiken kopen

  Rolluiken zijn een type zonwering, waarmee u de warmte van de zon buiten uw kamer kunt houden. Rolluiken kunnen op maat worden gemaakt, zodat deze voor elk gewenst raam in uw woning passen. Daarnaast hebben rolluiken ook een inbraakwerende en brandwerende functie, aangezien ze een raam volledig kunnen afsluiten. Rolluiken zijn verkrijgbaar in aluminium (ALU) en kunststof (PVC).

  Qua voordelen zijn deze materialen vrijwel gelijk, met als verschil dat aluminium zwaarder is en daarmee beter geluidsdempend werkt.

  Rolluiken herstellen

  Na verloop van tijd kan er ook slijtage komen op de rolluiken waardoor u wel eens nood kan hebben aan reparaties:

  • Vervangen van linten
  • Defecte oprollers
  • Een defecte motor vervangen
  • Gescheurde Lamellen vervangen
   • …

  Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede aannemer uit uw buurt voor het kopen & plaatsen van rolluiken, of voor rolluiken herstellen. Wij hebben tal van aannemers tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in plaatsing & herstellingen.

  De zon buitenhouden:

  Inbouwrolluiken

  Inbouwrolluiken worden voornamelijk gebruikt bij nieuwbouw, aangezien hier veel breekwerkzaamheden voor nodig zijn om ze te plaatsen. Hierbij wordt het rolluik namelijk volledig verwerkt in de buitenmuur, waardoor het rolluik vrijwel onzichtbaar is als het geopend is.

  Voorzetrolluiken

  Voorzetrolluiken worden eveneens aan de buitenzijde van het raam geplaatst, waardoor de specialist er niet voor hoeft te breken. Dit is het goedkoopste type rolluik verkrijgbaar. Tussen het rolluik en het raam ontstaat een laag stilstaande lucht, waardoor dit rolluik een betere isolerende werking heeft dan andere soorten. Ze zijn verkrijgbaar in vrijwel alle denkbare kleuren en verschillende stijlen, zodat u altijd iets kunt vinden wat bij uw woning past.

  Opbouwrolluiken

  Opbouwrolluiken is een type dat direct op het kozijn kan worden gemonteerd. Het kan vooraf worden gemaakt en kant en klaar geleverd en geplaatst. Dit type wordt veel gebruikt bij bestaande woningen. Het voordeel is dat dit rolluik weinig ruimte in beslag neemt en er niet voor gebroken hoeft te worden, aangezien het aan de buitenkant wordt gemonteerd. Daardoor is het echter wel het meest duidelijk zichtbare type rolluik, ook als het is geopend is.

  Automatische bediening

  Heeft u al eens gedacht aan elektrische bediening? 

  1. Bediening met uw smartphone of een andere afstandsbediening.
  2. Elektrische varianten breken niet zo makkelijk open.
  3. Er treedt ook minder snel slijtage op.

  De meest geschikte specialist uit de regio vinden.

  Het zoeken van de meest geschikte specialist kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede vakman vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

  Om de juiste vakman te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

  Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste vakmannen uit uw eigen regio!

  Ontvang vrijblijvend de beste prijs!

  ① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
  Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
  ③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.
  ④ Kies vrijblijvend welke specialist het beste bij u past.

  FAQ

  Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend.

  Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

  Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste vakman te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren. 

  Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

  Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen firma’s uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

  Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

  Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde firma’s u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

  Wat is de kostprijs?

  Dat is een goede vraag natuurlijk. In de eerste plaats hangt het af van het type luik dat u laat plaatsen. Ruim geschat ligt het tarief voor een opbouwrolluik en voorzetrolluik ongeveer tussen 75 en 225 euro per m2.

  Een inbouwrolluik is over het algemeen duurder dan andere varianten. De prijs kan oplopen tot ongeveer 600 euro, afhankelijk van de grootte en eventuele extra opties zoals bv. een automatische bediening.

  Hierbij enkele richtprijzen voor herstellingen:

  Herstellen of vervangen lamellen€20 à €40
  Vervangen bediening€40 à €150
  Vervangen rolluikblad€100 à €200
  Vervangen rolluikmotor€150 à €300

  Aangezien er meerdere bedrijven actief zijn in deze type werken, is het belangrijk om prijzen te vergelijken aangezien u hier flink mee kan besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

  Heb ik recht op 6% BTW?

  Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

  Ook prijzen aanvragen voor andere werken?