fbpx

Pleisterwerken - Stukadoor gezocht?

U bent hier: Vakmangids > Stukadoor • Pleisterwerken • Bezettingswerken 

PLEISTERWERKEN: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

  OFFERTE PLEISTERWERKEN

  Waarvoor zoekt u een stukadoor?*

  Moeten er ook andere werken uitgevoerd worden?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Pleisterwerken - Zoek hier uw stukadoor

  De geschikte stukadoor uit uw regio vinden voor uw pleisterwerken? Wij helpen u met uw zoektocht naar een goed stukadoorsbedrijf uit uw buurt. Wij hebben meerdere aangesloten stukadoors die gespecialiseerd zijn in professionele bezettingswerken.

  Bezettingswerken

  Hoe een plakker te werk gaat, is ondermeer afhankelijk van of het bij uw woning of pand om nieuwbouw dan wel om renovatie gaat. Bij nieuwbouw kan een stukadoor zowel de onderlaag als de afwerking van de muren en plafonds voor u verzorgen. De gladheid van een muur is hierbij van belang, zodat een binnenmuur gereed is om te worden behangen of gesausd. U kunt vooraf met uw stukadoor bespreken wat u precies wilt doen, zodat er van tevoren door uw stukadoor een duidelijke planning kan worden gemaakt. De keuze is daarbij altijd aan u.

  Binnen- of buitenbezetting

  Uw stukadoor zal allereerst een goed beeld willen krijgen van uw situatie. Hiervoor zal hij vooraf opmetingen doen om nadien een goede indeling te kunnen maken en uiteraard zodat hij weet hoeveel materialen er moeten voorzien worden. Voor buitengevels worden er bovendien andere eisen gesteld aan de benodigde materialen.

  Werkwijze bepleisteren

  Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zullen er verschillende stappen voor de bezettingswerken uitgevoerd moeten worden: het voorbehandelen van de ondergrond, pleistermateriaal aanmaken, gipsgeleiders en/of hoekprofielen plaatsen op de muren, pleister aanbrengen op de muur, afreien van overtollig materiaal, opschuren van de muur, glad afwerken, etc. Dit bespreekt u natuurlijk in overleg met uw stukadoorsbedrijf.

  Uitvoering bezettingswerken

  Afhankelijk van de omvang van de bezettingswerken in uw woning, kunt u in overleg met uw plakker besluiten om de bezettingswerken in verschillende fasen uit te laten voeren, indien u dit wenst. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om eerst de binnenmuren te laten stucen, en de buitenmuren op een later tijdstip te laten bepleisteren en af te laten werken.

  De meest geschikte stukadoor uit uw regio vinden voor bezettingswerken.

  Het zoeken van het meest geschikte stukadoorsbedrijf kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goed stukadoorsbedrijf vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een stukadoorsbedrijf waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

  Om de juiste plakker te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele plakkers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

  Wij helpen u via onze website om dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste plakkers uit uw eigen regio!

  Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

  ① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
  Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
  ③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.
  ④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.

  FAQ

  Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

  Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

  Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste aannemer te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren. 

  Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

  Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

  Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

  Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde aannemers u kunnen contacteren om een offerte op te maken. 

  Wat kost binnenbepleistering?

  Dat is een hele goede vraag natuurlijk. Binnenpleistering gaat bij vrijwel iedere woning om maatwerk en we kunnen u dus geen standaard prijzen meegeven. Het zal o.a. afhangen van de grootte van uw woning.

  Ruim geschat ligt het uurtarief van een plakker tussen de 35 euro tot 45 euro per uur. Natuurlijk moet er ook nog materiaal en verplaatsingskosten gerekend worden. Het huidige materiaal en de staat van uw binnen- en / of buitenmuren zal uiteraard ook van invloed zijn op de prijs die uw plakker u zal aanrekenen. 

  Doch zullen de meeste plakkers werken met een prijs per m2. Afhankelijk van het soort pleister kan dit variëren van ongeveer 6 euro tot 100 per m2. Hieronder een kort overzicht met richtprijzen:

  Soort pleisterwerkRichtprijzen
  SpuitpleisterTussen 6 & 12 euro per vierkante meter
  BehangklaarTussen 9 & 16 euro per vierkante meter
  SausklaarTussen 10 & 24 euro per vierkante meter
  SchuurwerkTussen 15 & 27 euro per vierkante meter
  RaapwerkTussen 16 & 31 euro per vierkante meter
  SierpleisterTussen 13 & 24 euro per vierkante meter
  CementerenTussen 19 & 81 euro per vierkante meter
  BetonstucTussen 25 & 100 euro per vierkante meter

  Offertes vergelijken loont altijd de moeite omdat u hiermee aanzienlijk kan besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

  Heb ik recht op 6% BTW?

  Bij bepaalde verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

  Ook interesse in andere werken?