fbpx

Laminaat leggen Lummen

U bent hier: Vakmangids > Laminaatvloeren > Laminaat leggen Lummen

LAMINAAT LEGGEN Lummen: INFO, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

  GRATIS OFFERTESERVICE

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Huidige ondergrond?*

  Gewenste service?*

  Wat is de oppervlakte?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze vloerders voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Laminaat leggen Lummen

  Laminaatvloeren

  Er zijn verschillende soorten laminaatvloeren beschikbaar. Diverse kleuren en motieven. Van goedkoop tot duur. Voor droge ruimtes (woonkamer, slaapkamer, zolder, …) tot vochtige ruimtes zoals wc’s en badkamers.

  Laminaat leggen is niet persé moeilijk als u een handige harry bent en u beschikt over het nodige materiaal, maar als u niet handig bent, kan het dus een behoorlijke klus zijn en daarom wordt het dan ook steeds vaker uitbesteed aan een vloerenlegger, klusjesman of vakman.

  U moet rekening houden dat laminaatvloeren kunnen uitzetten en uiteraard wilt u voorkomen dat uw vloer terug omhoog komt. U moet ook goed zien naar het patroon en u moet de vloer op de juiste punten op maat zagen. U leest het goed: er komt ook zaagwerk aan te pas. U moet dus over het juiste materiaal beschikken en best wel handig zijn en de nodige tijd willen investeren.  

  De beste vakman uit Lummen vinden voor het plaatsen van laminaatvloeren.

  Het zoeken van de meest geschikte vakman regio Lummen kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede vakman vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

  Om de juiste vakman te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele vakmannen te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

  Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste vakmannen uit omgeving Lummen!

  Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

  ① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
  Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
  ③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit regio Lummen.
  ④ Kies vrijblijvend welke vakman het beste bij u past.

  Previous
  Next

  FAQ

  Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

  Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

  Er kunnen max. 3 vakmannen reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste vakman te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren. 

  Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat vakmannen gaan reageren op uw offerteaanvraag.

  Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen aannemers uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

  Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

  Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde vakmannen u kunnen contacteren om een offerte op te maken. 

  Hoe laminaatvloeren leggen?

  Laminaatvloeren kunnen op verschillende manieren geplaatst worden:

  Alleen laminaatvloer leggen

  Dit is de meest voordelige manier. Let wel: voordat er laminaatvloer geplaatst kan worden, moet er een ondervloer liggen. Deze moet u dan wel zelf voorzien.

  Laminaatvloer & ondervloer plaatsen

  Meestal laten mensen zowel de laminaatvloer als de ondervloer samen plaatsen.

  Ondervloer, laminaatvloer en plinten plaatsen

  Een vloer zonder plinten? Voor de meeste mensen geen optie omdat het natuurlijk maar een vreemd zicht is.

  Laminaatvloer diagonaal leggen

  Deze legstijl geeft een ruimtelijker effect aan uw woning, maar is vanzelfsprekend wel wat duurder omdat het mee tijd in beslag neemt.

  Wat kost laminaatvloer leggen?

  Hieronder tonen we u gemiddelde prijzen. Definitieve prijzen zijn uiteraard afhankelijk van uw vakman en uw specifieke situatie.

  • Laminaatvloeren kopen €10 tot €40 per m2
  • Plaatsen van laminaat €  5,00  p/m²
  • Ondervloer plaatsen inclusief het laminaat €  5,95  p/m²
  • Overzetplinten of plakplinten plaatsen €  2,50  p/stm
  • Hoge MDF plinten plaatsen €  4,50  p/stm
  • Diagonaal leggen extra kosten €    2,50  p/m²

  Prijzen vergelijken = geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

  Heb ik bij plaatsing recht op 6% BTW?

  Heeft u een oudere woning? In dat geval is het soms mogelijk  dat u uw vloer kan laten plaatsen aan 6% i.p.v. 21% BTW. Bij bepaalde verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be