Hoe werkt het voor u als particulier?

We laten u hier geen aanvraag of offerteformulier invullen dat naar 10 of meerdere vakmannen tegelijk gestuurd zal worden. Als particulier bent u op zoek naar een vakman uit uw buurt met een goede kwaliteit/prijs verhouding en niet naar de eerste beste die u contacteert met de laagste prijs. Het staat u vrij om zelf een selectie te maken van één of meerdere vakmannen en zelf te vergelijken. U weet ook wie u zelf gecontacteerd heeft en u weet dus ook welke vakmannen u zullen contacteren voor meer informatie. Dit werkt veel aangenamer en vlotter, zowel voor u als voor de vakman.

1. Zoek een vakman

Heeft u een klus in of om uw huis? Op Vakmangids.be vindt u erkende vakmannen die uw klus graag uitvoeren. U kan zoeken per vakgebied en per regio. Indien u op zoek bent naar een specifieke vakman, kan u ook zoeken op naam.

U krijgt vervolgens een overzicht van alle beschikbare vakmannen. Alle vakmannen die op onze website staan, zijn geregistreerde aannemers.

2. Kies uw vakman (of vakmannen)

Iedere vakman heeft een eigen bedrijfspagina met o.a. contactgegevens en klantbeoordelingen. Een vakman gevonden? Neem contact op.

3. Maak samen afspraken

Vervolgens maakt u onderling afspraken over de prijs, uitvoering en planning en voor u het weet is de klus geklaard!

Bent u tevreden (of niet tevreden) na de werken? Kom dan zeker even terug en geef uw eerlijke beoordeling over de service en kwaliteit van de vakman waarmee u heeft samengewerkt. Het zal anderen in de toekomst zeker kunnen helpen.