fbpx

Haard kopen?
Gashaard • Sfeerhaard • Openhaard • Inbouwhaard

U bent hier: Vakmangids > Gashaard • Sfeerhaard • Openhaard • Inbouwhaard

HAARD KOPEN: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

  GRATIS OFFERTESERVICE

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Welk model?*

  Welke service wenst u?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze installateurs voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Haard kopen

  Gashaard • Openhaard • Sfeerhaard • Inbouwhaard

  Als u een haard wilt kopen, heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden zoals een gashaard, openhaard of een sfeerhaard op gas, elektriciteit of hout. Bij elk type kan u ook kiezen voor een inbouwhaard.

  In tegenstelling tot een kachel, is het voornaamste doel van een haard om sfeer te creëren. Zowel in traditionele, klassieke, landelijke als moderne woningen draagt een mooie haard bij aan de kwaliteit en beveling van uw woning. 

  Haard op maat kopen of liever een standaard elektrische model?

  In vele winkels kan u standaard haarden of elektrische haarden kopen, maar de mooiste & gezelligste soort haard is uiteraard een openhaard of inbouwhaard op maat. 

  Gashaard

  Een gashaard is modern en ideaal als alternatief voor hout. U kan deze aan en uit zetten via een afstandsbediening. U kan eveneens de hoogte van de vlammen bepalen met een druk op de knop. Er is quasi geen onderhoud nodig en u heeft uiteraard ook geen last van assen. 

  U moet wel over een gasleiding beschikken zodat alles aangesloten kan worden.

  Sfeerhaard

  Een sfeerhaard dient voornamelijk om sfeer te creëren, maar is ook functioneel omdat er wel degelijk warmte wordt afgegeven. U kan het  vermogen zelf instellen, net zoals u zelf de vlammen kan regelen via bediening. Qua design is alles mogelijk: strak, modern, landelijk, …

  U heeft hier ook de keuze uit verschillende soorten brandstof: elektrisch, op gas, bio ethanol, … 

  Openhaard

  Er is de klassieke openhaard op hout, maar ook op gas of elektriciteit is mogelijk. Daarnaast kan u ook kiezen voor een zwevende of hangend model.

  Inbouwhaard

  Een inbouwmodel kan net zoals een openhaard op basis van hout, gas of elektriciteit. 

  Heb ik een schouw nodig?

  Er worden rookgassen geproduceerd en die moeten worden afgevoerd met een rookgasafvoerkanaal. Als u geen schoorsteen heeft, dan is een gashaard de oplossing mits u over gasleidingen geschikt of u moet een schoorsteen laten bijbouwen.

  Wat kost een haard?

  Voor een haard op maat kunnen we uiteraard geen concrete prijzen vertellen, maar we kunnen u wel enkele richtprijzen meegeven zodat u een idee heeft.

  Een gashaard die ingebouwd wordt zal starten vanaf +- €3.500. De prijs kan oplopen naargelang het type en de afwerking ervan.

  Een standaard of elektrische model kan u al kopen vanaf +- €200 tot +- €1500. Voor maatwerk of een ingebouwde (open) varianten schommelt de prijs gemiddeld tussen €3.500 en €7.500.   

  De beste geschikte specialist uit de regio vinden.

  Het zoeken van het meest geschikte specialist kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede installateur vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een vakman waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

  Om de juiste vakman te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele vakmannen te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

  Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met installateurs uit de eigen regio!

  Ontvang vrijblijvend de beste prijs!

  ① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
  Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
  ③ Wij brengen u in contact met 3 installateurs uit uw regio.
  ④ Kies vrijblijvend welk bedrijf het beste bij u past.

  FAQ

  Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend.

  Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse.

  Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste firma te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren. 

  Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat installateurs gaan reageren op uw offerteaanvraag.

  Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

  Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

  Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde aannemers u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

  Heb ik recht op premies?

  Nee. Bij bepaalde renovatie- en isolatiewerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

  Ook interesse in andere werken?