fbpx

Glas op maat • Glaswerken • Glazenmaker

U bent hier: Vakmangids > Glas op maat • Glas plaatsen • Glaswerken • Glazenmaker

GLAS OP MAAT: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

  OFFERTE GLAS OP MAAT | GLAZENMAKER

  Glazenmaker gezocht voor glaswerken?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Wilt u een bepaalde afwerking?*

  Wanneer glas plaatsen?*

  Locatie van de werf?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Glas op maat? Glas plaatsen? Glas herstellen? Vind hier de beste glazenmaker uit uw regio.

  Het gebruik van glas in uw woning kan uw interieur een moderne, eigentijdse uitstraling geven. Glas kan licht doorlaten of weerkaatsen, en daarmee zorgen voor meer natuurlijk licht in uw woning. Daarnaast is glas een veelzijdig materiaal, dat zelfs in structurele elementen kan worden verwerkt, zoals in de balustrade van uw trap, glazen deuren, of als wandbekleding of op de vloer, …

  Glas op maat nodig? Glas plaatsen of glas herstellen? Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede glazenmaker uit uw buurt die gespecialiseerd is glaswerken. Wij hebben tal van specialisten tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring in werken met glas.

  Van glas herstellen tot glas plaatsen.

  Glas herstellen

  Glas is zeer mooi, maar het kan u veel kopzorgen geven als uw glas kapot is, of als er barsten zijn in uw glas. Is er een probleem? Kies dan meteen voor veiligheid en neem contact op met een glazenmaker voor de herstelling van uw glas. 

  Glas wordt behalve voor ramen steeds meer binnenshuis toegepast voor glazen elementen, zoals buitendeuren, binnendeuren, trappen, schuifdeuren, decoratieve spiegels en wanden. Daarnaast is er ook special beloopbaar glas, waarmee vloeren kunnen worden gemaakt. Glas geeft vaak een moderne, stijlvolle indruk aan een woning, ook als u een aparte ruimte in uw woonkamer wil creëren, kan het gebruiken van glas voor het maken van een scheidingswand ervoor zorgen dat de kamer toch ruimtelijk blijft. Ze zorgen voor licht en isolatie van geluid en warmte.

  Glaswerken op maat

  Glas is voor veel mensen een aantrekkelijk decoratief element, dat niet alleen in steeds grotere afmetingen in badkamers wordt toegepast (spiegels van vloer tot plafond bijvoorbeeld), maar ook steeds vaker in slaapkamers en zelfs in woonkamers en keukens. Een spiegel kan er daarnaast voor zorgen dat een ruimte optisch groter wordt.

  Glazen balustrades langs uw trap kunnen het hele aanzien van de trap veranderen en een zeer ruimtelijk en licht gevoel creëren.

  Glas kan worden toegepast in doorzichtig, mat, of behandeld. Voor trapopgangen, overloop of balkon wordt altijd gebruik gemaakt van veiligheidsglas

  De meest geschikte glazenmaker uit de regio vinden voor glaswerken.

  Het zoeken van de meest geschikte glazenmaker kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede glaszetter vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een glaszetter waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

  Om de juiste firma te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

  Wij helpen u via onze website, zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste glasspecialisten uit uw eigen regio!

  Ontvang vrijblijvend de beste prijs!

  ① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
  Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
  ③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.
  ④ Kies vrijblijvend welke firma het beste bij u past.

  Previous
  Next

  FAQ

  Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend.

  Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

  Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste firma te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren. 

  Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

  Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

  Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

  Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde firma’s u kunnen contacteren om een offerte op te maken.

  Wat kost een glaszetter?

  Hier kunnen we natuurlijk geen concreet antwoord op geven omdat het altijd op maatwerk gaat. De kosten kunnen vooral uiteenlopen op basis van het soort glas (enkelglas, dubbelglas of hoogrendementsglas – HR++ glas – met hoge isolatiewaarden).

  Ruim geschat ligt het tarief voor een glaszetter ergens tussen  €30 en €50 per uur. Vooral bij glas herstellingen zal dit belangrijk zijn.

  De totale prijs zal voor maatwerk & plaatsing zal afhangen van de prijs per m2 van het glas (materiaalkosten), de montagekosten zelf en eventuele afbraakkosten indien nodig. Hieronder enkele richtprijzen.

  Soort glasGemiddelde prijs per vierkante meter
  Enkel glas€ 40 tot € 60
  Standaard dubbel glas€ 50 – € 65
  HR (hoogrendementsglas)€ 55 – € 65
  HR+€ 60 – € 70
  HR++€ 70 – € 80
  HR+++€ 100 – € 130

  Het is duidelijk dat u prijzen moet vergelijken omdat u hiermee geld kan besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

  Heb ik recht op 6% BTW?

  Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

  Ook interesse in andere werken?