fbpx

Gietvloeren Zevekote

U bent hier: Vakmangids > Gietvloeren > Gietvloeren Zevekote

GIETVLOEREN Zevekote: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

  OFFERTE GIETVLOEREN

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Wat is de ondergrond?*

  Wat is de oppervlakte?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Gietvloeren Zevekote

  Wat is het verschil tussen een gietvloer en een betonvloer?

  Gietvloeren en betonvloeren worden nog wel eens met elkaar verward. Beide lijken dan ook heel erg op elkaar. Zeker als het gaat om een betonnen gietvloer. Dat is dan ook het enige kenmerk dat een gietvloer en betonvloer gemeen hebben.

  Gietvloeren worden gemaakt op basis van epoxy of polyurethaan. Een gietvloer is circa 3 mm dik en het gewicht ervan is lager dan een betonvloer, maar het kan wel ongeveer evenveel gewicht aan als een betonvloer van 10 cm. 

  Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede specialist uit Zevekote. Wij hebben tal van aannemers tot uw beschikking, met ruimschootse ervaring.

  Onderhoud

  Zowel een gietvloer als een betonvloer zijn heel onderhoudsvriendelijk. Al hebben gietvloeren wel enkele voordelen. Een gietvloer veroorzaakt geen stofvorming. Ook kan het geen kwaad als u vloeistof morst omdat dit niet in de vloer kan intrekken.

  Prijs gietvloer

  Het gaat om een zeer kwalitatieve vloer en doorgaans is de prijs van een gietvloer wel iets duurder een betonvloer, maar meestal toch ook wel goedkoper dan bijvoorbeeld tegels. 

  Wij helpen u met uw zoektocht naar een goede aannemer uit uw buurt waarbij u terecht kan voor zowel aankoop als plaatsing.

  De geschikte aannemer uit regio Zevekote.

  Het zoeken van de meest geschikte aannemer uit Zevekote kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

  Om de juiste vakman te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

  Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste bedrijven uit omgeving Zevekote.

  Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

  ① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
  Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
  ③ Wij brengen u in contact met 3 bedrijven uit uw regio.
  ④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.

  Previous
  Next

  FAQ

  Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

  Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

  Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag voor gietvloeren. Het is de bedoeling om de juiste vakman te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren. 

  Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

  Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen vakmannen uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

  Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

  Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde aannemers u kunnen contacteren om een offerte op te maken. 

  Verschillende soorten vloeren beschikbaar

  Er zijn verschillende soorten beschikbaar:

  Polyurethaan

  Polyurethaan of PU is goed bestand tegen krassen en zijn geluiddempend. Omdat dit type vloer maar 2 tot 3 mm dik is, is deze ideaal bij renovatiewerken.

  Epoxy

  Epoxy vloeren worden minder gebruikt bij woningen omdat ze bv. niet zo geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming. 

  Het is een sterk materiaal dat geschikt is voor industrievloeren of winkelvloeren omdat het bestand is tegen chemicaliën en veel gewicht kan verdragen.

  Cementgebonden

  Op zoek naar de look van een betonvloer, maar u kan deze niet plaatsen omdat u niet genoeg opbouwhoogte hebt? Dan is een cementgebonden variant de oplossing.

  Troffelvloer

  Een troffelvloer of mortelvloer is een combinatie van fijn zand met epoxy of polyurethaanhars. Troffelvloeren worden meestal toegepast in keukens, douche- en toiletruimtes, horecagelegenheden en industriële omgevingen.

  Steentapijt

  Steentapijt bestaat uit kleine grindkorrels die door een epoxy kunsthars gebonden zijn. Steentapijt kan in elke ruimte gebruikt worden, ook in vochtige ruimtes zoals een badkamer en evt. zelfs als betegeling. 

  Wat kost een gietvloer?

  De prijs wordt bepaald door het aantal vierkante meters, de soort vloer die u wenst en of het eventueel gecombineerd moet worden met vloerverwarming.  Gemiddeld liggen de materiaalkosten tussen €60 tot €110 per m2.

  Prijzen vergelijken is geld besparen. Aarzel zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

  Heb ik recht op 6% BTW?

  Bij bepaalde isolatie- en verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.