fbpx

Chapewerken Luik

U bent hier: Vakmangids > Chape leggen > Chapewerken Luik

CHAPEWERKEN Luik: INFO, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

  OFFERTE CHAPEWERKEN

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Wat is de oppervlakte?*

  Gewenste dikte?

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze chappers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Chapewerken Luik - Goede chapper gezocht?

  Gaat u bouwen of verbouwen in Luik of omstreken? Dan is de kans groot dat u nood heeft aan goed uitgevoerde chapewerken.

  Een goede chape leggen is essentieel om uw vloer een stevige ondergrond te geven. Aangezien deze chape uw vloer levenslang moet ondersteunen, snapt u best dat dit een belangrijke klus is die best uitgevoerd wordt door een ervaren chapper.

  Chape leggen

  Er zijn diverse soorten chape beschikbaar:

  • Traditionele chape
  • Hechtende chape
  • Zwevende chape
  • Sneldrogende chape
  • Isolerende chape
  • Schuimbeton
  • Hellingsbeton
  • Anhydrietchape

  De beste chapper uit regio Luik vinden voor chapewerken.

  Het zoeken van de meest geschikte chapper uit regio Luik kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een chapper kiezen. U wilt een goede chapper vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

  Om de juiste chapper te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

  Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste chappers uit omgeving Luik!

  Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

  ① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
  Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
  ③ Wij brengen u in contact met 3 chappers uit uw regio.
  ④ Kies vrijblijvend welke chapper het beste bij u past.

  Previous
  Next

  FAQ

  Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

  Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

  Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste firma te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren. 

  Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

  Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

  Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar aannemers bij u in de buurt.

  Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken. 

  Soorten, voordelen & nadelen

  Elke soort heeft zijn eigen specifieke eigenschappen, voordelen en nadelen. De juiste soort hangt af van uw ondergrond, de vloerbedekking die u gaat plaatsen en de gewenste isolatiewaarde. 

  Uw aannemer zal u hierover uiteraard adviseren.

  Traditionele

  Chape met zand en cement is de meest klassieke soort. Ideaal als opvulling voor een zwembad, mazouttank, regenwaterput, tuinhuis, oprit, terras, …

  Hechtende

  Deze soort hecht zicht als het ware letterlijk rechtstreeks aan de ondergrond. Ideaal voor bijvoorbeeld hechting tussen oude en nieuwe chape.

  Zwevende

  Dit is een niet-hechtende chape die op een akoestische of thermische isolatielaag komt.

  Snel drogende

  Deze wordt gebruikt als het zeer snel moet gaan. Dit is gewone chape waar een speciaal product aan toegevoegd wordt voor snel drogen.

  Isolatiechape

  Isolerende chape zal het warmteverlies via de vloer beperken. Isolatiechape droogt sneller, bespaart u geld op lange termijn (lagere energiefactuur) en is goed in de ‘strijd’ om een zo laag mogelijk e-peil.

  Schuimbeton

  Schuimbeton is een mengsel van cement, zand, water en schuim. Het kan bijvoorbeeld dienen als onderlaag voor vloerverwarming, maar men kan er ook holle ruimtes zoals kruipkelders mee opvullen.

  Hellingsbeton – Plat dak uitvullen

  Hellingschape is een hellende laag van beton die geplaatst wordt op een vlakke ondergrond. Ideaal bij het uitvullen van een plat dak, een inloopdouche, terras, oprit, etc.

  Anhydrietchape

  Anhydrietchape is een vloeichape die gebonden is op basis van gips in plaats van cement. De plaatsing kan erg snel en bovendien moet de chape niet uitgesmeerd te worden. Anhydrietchape is enkel te gebruiken voor binnentoepassingen.

  Wat kost chape laten plaatsen?

  De prijs hangt af van de dikte, de oppervlakte en de soort die gebruikt wordt. Een traditionele variant is goedkoper dan een snel drogende. Gemiddeld betaald u 12 – 15 euro per m2 (dit zijn richtprijzen).

  Prijzen vergelijken is geld besparen. Aarzel dus niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

  Heb ik recht op 6% BTW?

  Bij bepaalde verbouwingswerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.