fbpx

Boomchirurgie - Boomchirurg gezocht?

U bent hier: Vakmangids > Boomchirurg • Boomchirurgie

BOOMCHIRURGIE: INFO, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

  OFFERTE BOOMCHIRURGIE

  Waarvoor heeft u een boomchirurg nodig?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze boomverzorgers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Boomchirurgie? Zoek hier uw boomchirurg.

  Boomchirurgie bestaat uit het aanplanten van bomen, het onderhoud en het verwijderen van bomen. De meest voorkomende opdrachten voor een boomverzorger is het snoeien of vellen van bomen, maar ook plaagbeheersing, kroonverankeringen, beschermen van bomen op werven, …

  U bent als eigenaar van bomen o.a. verantwoordelijk voor de veiligheid van iedereen en alles in de omgeving van uw bomen. Wanneer bomen ziek worden, is het belangrijk om er tijdig een boomchirurg bij te halen. 

  De geschikte boomchirurg uit uw regio vinden voor boomchirurgie.

  Het zoeken van de meest geschikte boomchirurg kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede vakman vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

  Om de juiste boomchirurg te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele boomchirurgen te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

  Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met de beste boomchirurgen uit uw eigen regio!

  Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

  ① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
  Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
  ③ Wij brengen u in contact met 3 specialisten uit uw regio.
  ④ Kies vrijblijvend welke specialist het beste bij u past.

  FAQ

  Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

  Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

  Er kunnen max. 3 boomchirurgen reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om de juiste boomchirurg te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren. 

  Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

  Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen boomchirurgen uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

  Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

  Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde boomchirurgen u kunnen contacteren om een offerte op te maken. 

  Bomen onderhouden

  Mooi gevormde parkbomen, fruitbomen, eikenboom, laanbomen, …  Ze geven karakter aan de omgeving, maar ze vragen vaak ook een unieke aanpak bij problemen of ziekte. Een boomspecialist doet dan ook meer dan alleen ingrijpen wanneer er iets mis is:

  • planten van nieuwe bomen
  • verplanten van bomen
  • bomen vellen 
  • snoeien 
  • frezen & uitgraven 
  • stormschade opruimen
  • verhakselen 
  • zieke bomen helpen
  • processierupsen bestrijden
  • snoeien

  Wat kost een boomspecialist?

  Goede vraag. Het gaat om maatwerk en we kunnen u dus geen standaard prijzen meegeven. Het zal dus deels afhangen van het soort werk dat u laat uitvoeren. Het uurtarief ligt gemiddeld tussen €25 en €45 per uur. Het uurtarief wordt aangerekend bij werken zoals bv. snoeien, hakselen en tuinonderhoud. Voor het vellen van bomen zal de kostprijs o.a. bepaald worden door de hoogte van de boom, wel of niet wegfrezen van de stronk, etcetera.

  Prijzen vergelijken is geld besparen. Aarzel dus niet en vraag vrijblijvend offertes op maat aan via onze gratis offerteservice.

  Heb ik recht op 6% BTW?

  Bij sommige renovatie- en isolatiewerken kan u profiteren van de 6% BTW premie en mogelijk andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.

  Alles voor uw tuin...