Afbraakwerken Sint-Katelijne-Waver

U bent hier: Vakmangids > Afbraakwerken > Afbraakwerken Sint-Katelijne-Waver

AFBRAAKWERKEN Sint-Katelijne-Waver: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

OFFERTE AFBRAAKWERKEN

Welke afbraakwerken moeten er uitgevoerd worden?*

Meerdere selecties mogelijk.

Moet het afval afgevoerd worden?*

Locatie van de werf?*

Deadline?*

Beschrijf uw opdracht*

Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Afbraakwerken Sint-Katelijne-Waver

U gaat bouwen of verbouwen in regio Sint-Katelijne-Waver of omstreken? Om uw bouw of renovatie te starten moet u beginnen met afbraakwerken? Alles met de grond gelijk maken of enkel kleine afbraak- en sloopwerken uitvoeren?

Wij hebben tal van aangesloten sloopaannemers die actief zijn in regio Sint-Katelijne-Waver & die u met plezier helpen met grote en kleine afbraakwerken. U moet enkel het invulformulier invullen en onze sloopaannemers zullen u contacteren.

Kleine afbraakwerken

 • Afbraak van badkamers, vloeren, keukens, trappen, garages, leidingen, radiatoren, pleisterwerk, gyproc, binnenmuren, buitenmuren, …
 • Verwijderen regenwaterputten, mazouttanks, septische putten, ...
 • Afbraak van tuinconstructies zoals tuinhuizen, carports, poolhouse, overkappingen, …
 • Afbraak van bijgebouwen & aanbouw
 • Afbraak van verhardingen zoals terrassen, opritten, parkings,…
 • Afbraak van liften
 • Rooien van bomen & uitgraven wortels
 • Terreinen ophogen of afgraven
 • verwijderen van achterbouw
 • verwijderen van dak
 • strippen van gevel
 • ...

Grote afbraakwerken

 • Afbraak van woningen en rijhuizen
 • Afbraak van appartementsgebouwen en bedrijfsgebouwen
 • afbraak van metaalconstructies
 • afbraak van zware beton, zoals bunkers, kaaimuren ,...
 • slopen van funderingen / betonverharding
 • ...

Containerverhuur

Ook al gedacht aan containerverhuur voor uw sloopwerken? Als de sloopwerken beperkt zijn dan kan u al het afval misschien zelf nog vervoeren naar het containerpark bij u in de buurt of naar een afvalverwerkingsbedrijf in de regio, maar meestal is er zodanig veel afval en steenpuin dan dit niet mogelijk is. U kan dan puinzakken of een afvalcontainer huren. Deze zakken of containers worden bij u geleverd en terug opgehaald.

Containerverhuur is dus meestal geen overbodige luxe.

De meest geschikte aannemer uit regio vinden Sint-Katelijne-Waver voor sloopwerken.

Het zoeken van de meest geschikte aannemer vinden die actief is in regio Sint-Katelijne-Waver kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht iemand kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook iemand waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

Om de juiste sloopaannemer te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met afbraakbedrijven uit uw eigen regio!

Ontvang vrijblijvend de beste prijs.

① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio.
④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.

FAQ

Zijn er kosten of verplichtingen?+

Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

Hoeveel offertes ontvang ik?+ Wanneer mag ik offertes verwachten?+ Vanwaar zijn deze bedrijven?+ Welke gegevens moet ik opgeven? +

Wat kosten sloopwerken?

Dat is uiteraard afhankelijk van wat u wilt laten slopen of uitbreken. 

Het slopen van een bestaande woning, incl. funderingen eruit (grote sloopwerken) kost doorgaans iets van +- €45 tot €60 per vierkante meter. Als we even rekenen aan €60/m2 voor een woning van 150m2, dan komt u op €9000. Met dergelijke bedragen dient u dus rekening te houden.

Voor kleine sloopwerken gelden meestal andere tarieven. De kleinste werken hebben kosten doorgaans tussen €10 en €35 per vierkante meter. Een vloer afbreken zal dus beduidend minder kosten dan het afbreken van een gebouw.

Daarbij moet u ook nog rekening houden dat uw afval moet afgevoerd worden naar een afvalverwerkingsbedrijf. Deze kosten zullen u uiteraard ook aangerekend worden. De beste oplossing daarvoor is huren van een container. De prijzen hiervoor kunnen variëren van ongeveer €100 tot €350, afhankelijk van wat u nodig heeft en wat u afbreekt.

Offertes vergelijken loont altijd de moeite. U kan er namelijk aanzienlijk mee besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

Heb ik recht op 6% BTW?

Bij bepaalde renovatie- en isolatiewerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.


Vakmangids is actief in heel Vlaanderen: