fbpx

Aanbouw Alken

U bent hier: Vakmangids > Aanbouw > Aanbouw Alken

AANBOUW Alken: PRIJS, KOSTEN & GRATIS OFFERTE

  OFFERTE AANBOUW

  Welke soort aanbouw wenst u?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Heeft u een voorkeur qua bouwmaterialen?*

  Heeft u reeds een architect?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  Aanbouw Alken

  Wilt u graag uw woning in Alken uitbreiden met een aanbouw? Modern, landelijk of klassiek? Kiest u voor hout of laat u liever een garage metselen? Graag dezelfde gevelbekleding als uw woning?

  Soorten aanbouw

  • garage
  • veranda
  • keukenuitbreiding
  • woonkamer uitbreiden
  • extra verdiep erbij
  • dakkapel 

  Materialen aanbouw

  Het gaat hierom een verbouwing waarbij u ervoor kiest om extra woon- of leefruimte te creëren door een aanbouw te realiseren. Net zoals bij een woningbouw kan u hier ook kiezen uit verschillende materialen: bakstenen, betonstaal, hout en prefab.

  Wilt u een veranda laten bijbouwen, dan komen er weer extra materialen aan te pas zoals PVC of aluminium (ALU). 

  Op maat of prefab?

  Op maat geeft u meer vrijheid, maar is doorgaans duurder. Prefab zijn standaard afmetingen, maar kan u wel een flinke besparing oplevering & bovendien zal de uitvoeringstijd vaak ook een stuk sneller zijn. 

  Funderingen & muren

  Een cruciaal onderdeel is natuurlijk de ruwbouw. Zijn uw muren recht? Is de fundering voldoende sterk? Indien nodig zal uw aannemer dus eerst de nodige funderingswerken uitvoeren.

  Aannemer uit uw regio Alken vinden voor uw aanbouw?

  Het zoeken van het meest geschikte aannemer uit regio Alken kan een lastig proces zijn dat redelijk wat van u tijd zal opslorpen. U wilt namelijk niet over 1 nacht ijs gaan en ondoordacht een aannemingsfirma kiezen. U wilt een goede aannemer vinden die een goede prijs / kwaliteit biedt, maar ook een aannemer waarmee u een klik heeft, iemand die u verstaat en kan meedenken met u.

  Om het juiste aannemingsbedrijf te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele aannemers te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

  Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met bouwaannemers uit uw eigen regio!

  Vrijblijvend de beste prijs ontvangen.

  ① Maak gebruik van onze gratis offerteservice.
  Beschrijf zo nauwkeurig mogelijk uw opdracht & wensen.
  ③ Wij brengen u in contact met 3 aannemers uit uw regio..
  ④ Kies vrijblijvend welke aannemer het beste bij u past.

  FAQ

  Onze offerteservice is volledig gratis & vrijblijvend voor bouwers & verbouwers.

  Natuurlijk willen we u wel vragen om enkel een aanvraag te doen als er daadwerkelijk interesse is.

  Er kunnen max. 3 bedrijven reageren op uw aanvraag. Het is de bedoeling om het juiste bouwbedrijf te vinden en niet om zo veel mogelijk prijzen te vergaren. 

  Beschrijf daarom zo duidelijk mogelijk uw aanvraag. Dit vergroot de kans dat bedrijven gaan reageren op uw offerteaanvraag.

  Dat kan snel gaan natuurlijk. Als u een aanvraagformulier invult, krijgen bedrijven uit uw regio een bericht zodat ze op uw aanvraag kunnen reageren.

  Wij kijken naar uw postcode en sturen uw aanvraag door naar bedrijven bij u in de buurt.

  Allereerst geeft u best een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de opdracht en daarnaast vragen wij uw contactgegevens zodat geïnteresseerde bedrijven u kunnen contacteren om een offerte op te maken. 

  Wat kost bijbouwen?

  Voor een gemiddeld project moet u rekening houden met ongeveer €8.000 tot €25.000. Voor een kleine bijbouw van 2mx2m zal u rond de €8.000 en €10.000 zitten. Voor een bijbouw van 6mx2m zal u eerder tussen €18.000 en €25.000 zitten. 

  Concrete prijzen kunnen we echter niet meegeven, omdat er zoveel mogelijkheden zijn en de totaalprijs afhankelijk is van factoren zoals materialen, soort bijbouw, afmetingen, prefab of maatwerk en afwerkingsmaterialen (ramen, deuren, glas, schilderen, …).

  Prijzen vergelijken is geld besparen. Aarzel dus zeker niet en vraag vrijblijvend offertes aan via onze gratis offerteservice.

  Heb ik recht op 6% BTW?

  Bij bepaalde renovatie- en isolatiewerken kan u genieten van 6% BTW-regeling en eventuele andere premies. Kijk dit na via premiezoeker.be.